ACTIVITATS PER A LA DEFENSA DELS DRET DE LA DONA

dd

Coincidint amb els actes de la setmana de la dona  a l’Institut de Tremp hem realitzat vàries activitats per a la defensa dels drets de la dona. En concret, us expliquem la projecció/cinefòrum d’un documental i l’exposició fotogràfica. Aquestes dues activitats han estat co-finançades per la Diputació de Lleida i l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament de la Generalitat de Catalunya.

 

 

PROJECCIÓ I CINEFÒRUM DEL DOCUMENTAL “Temps d’écoute: la lluita de les dones congoleses pel dret a la salut” 

 

El passat dimarts 7 de març els alumnes dels cicles d’Atenció a la dependència i Cures auxiliars d’infermeria vam tenir l’oportunitat de gaudir de la projecció d’aquest documental de Farmamundi, dirigit per Pol Penas.

També vàrem fer un cinefòrum dinamitzat per la  Laia Pibernat-Mir, màster en antropologia de la salut i coordinadora del film. El qual ens va permetre interpretar millor el documental i sobretot, entendre la relació entre la salut i el gènere, la violència i altres condicions socioeconòmiques.
ddf2ddf3ddf
Aquí teniu algunes imatges del cinefòrum:

EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA “GÈNERE I DRET A LA SALUT”:

A les vidrieres de l’entrada de l’institut tenim exposada una mostra d’imatges  sobre la defensa del dret de la salut. Són 25 fotografies de Sandra Sotelo, Raimundo Rivas i altres cooperants de Farmamundi i d’IF productions que ens apropen al treball en xarxa de dels dones a la República Democràtica del Congo.

ffd2ffd1fdd4

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Don't have account. Register

Lost Password

Register